Hoppa till huvudinnehåll

Luleå Tekniska Universitet 12 oktober 2023

Structorsstiftelsen anordnar den 12 oktober 2023 en inspirationsdag för Luleå Tekniska Universitet studenter inom samhällsbyggnad.

Dagen går av stapeln i Vetenskapens Hus i Luleå och inbjudna studenter är de som studerar till civilingenjör Väg och Vattenbyggnad och civilingenjör Arkitektur.
Våra studenter på landets tekniska högskolor och universitet är de som kommer att lösa många av de utmaningar som samhället står inför. På dessa lärosäten föds ständigt nya spännande idéer och det finns ett engagemang och vilja att förändra. Samtidigt behöver ännu fler söka sig till dessa utbildningar varför vi tillsammans med dessa skolor genomför sk inspirationsdagar. Vidare samarbetar vi med skolor och intresseorganisationer inom samhällsbyggnadsområdet för att hitta lämpliga områden för att årligen dela ut ett antal priser och prispengar till viktiga och väl genomförda examensarbeten inom samhällsbyggnadsområden.
Från 2024 planeras för regelbundna inspirationsdagar, två/år, roterande vid landets större tekniska högskolor och universitet inom samhällsbyggnad i Stockholm, Göteborg, Lund och Luleå.